Арсенал зброї та боєприпасів знайшли у Київській області (ФОТО)

Яке покарання загрожує правопорушнику

Мешканець Київської області незаконно зберігав та збував зброю та боєприпаси. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Київській області.

Працівники поліції днями затримали 42-річного мешканця Броварського району під час реалізації зброї та боєприпасів. Чоловік намагався продати:

  • три РПГ,

  • автомат та штик-ніж до нього,

  • піротехнічні засоби,

  • 30 мм реактивні освітлювальні патрони у кількості 10 одиниць,

  • 25 гранат різних видів,

  • 34 підривачі до ручних гранат,

  • боєприпаси калібру 7,62 мм в кількості 440 набоїв та калібру 5,45 мм у кількості 1080 патронів.

Викрили зловмисника працівники Броварського управління поліції Київщини спільно зі Службою безпеки України.

“Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання”, - - повідомили у поліції. 

Затриманому повідомили про підозру за фактом носіння, зберігання, передачі та збуту бойових припасів (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). Чоловіку загрожує до 7 років ув’язнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на корупції викрили заступника начальника служби колії регіональної філії АТ “Укрзалізниця” у Києві. У Службі безпеки поінформували, що за матеріалами справи, від керівника столичної будівельної компанії посадовець вимагав 10 мільйонів гривень неправомірної вигоди.

Посадовець “гарантував” безперешкодно передати підряднику 6 га землі, яка перебуває на балансі держпідприємства, у довгострокову оренду.

Детальніше про справу читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися