Поїхав на роботу до Києва і не повернувся: на Київщині розшукують чоловіка

Чоловік поїхав на роботу ще наприкінці березня 2024 року

Поліція Київської області розшукує 20-річного Владислава Баліцького з села Кожанки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Київській області.

У поліції Київщини повідомили, що 14 травня отримали інформацію про зникнення чоловіка. Заяву подала його 44-річна мати. Вона повідомила, що її син наприкінці березня 2024 року поїхав до Києва на роботу та по теперішній час не повернувся.

“На розшук хлопця були оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі особовий склад Фастівського районного управління поліції, поліцейський офіцер громади, працівники групи реагування патрульної поліції, представники територіальної оборони та громадськість”, - повідомили у поліції.

Також повідомили прикмети молодого чоловіка: зріст 185 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся русяве, очі зелені.

picture

“Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопця, просимо одразу повідомляти на спецлінію "102" або до Фастівського районного управління поліції за телефоном (0933034986)”, - звернулися до мешканців Києва та Київської області у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві патрульні розшукали дитину, яка загубилася, та надали поради батькам. Мати повідомила поліцейським, що її син загубився під час прогулянки у Голосіївському районі. Патрульні перевірили прилеглу територію та знайшли дитину. Що сталося з дитиною, де її знайшли та які поради поліцейські надали батькам, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися