За підключення газу в Київській області вимагали хабар: подробиці

Посадовця затримали “на гарячому”

За під’єднання центрального газопостачання керівник філії ПАТ “Київоблгаз” викрито на хабарі у розмірі 250 тисяч гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

Викрили та повідомили про підозру керівнику філії ПАТ “Київоблгаз” НАК “Нафтогаз України” за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Слідство встановило, що підозрюваний одержав від представника забудовника 250 тисяч гривень неправомірної вигоди. “Саме у таку суму він оцінив безперешкодне під’єднання центрального газопостачання до земельної ділянки, на якій планується зведення таунхаусів”, - повідомили у прокуратурі.

Повідомляється, що чоловіка затримали “на гарячому”, коли йому передали всю суму неправомірної вигоди. Правопорушнику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

“Заходи з викриття здійснювались у співпраці зі слідчими Головного управління Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу ДСР Нацполіції України та за сприяння служби економічної безпеки Київської філії НАК "Нафтогаз України", - уточнили у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на корупції викрили заступника начальника служби колії регіональної філії АТ “Укрзалізниця” у Києві.

У Службі безпеки поінформували, що за матеріалами справи, від керівника столичної будівельної компанії посадовець вимагав 10 мільйонів гривень неправомірної вигоди.

Посадовцю загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Детальніше про правопорушення читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися