Не встигли врятувати: у Києві на озері потонув 14-річний хлопець

У понеділок, 20 травня, у Києві під час відпочинку на озері загинув 14-річний хлопець. Він потонув раніше ніж його встигли врятувати.

Днями у Києві в районі Оболоню потонув підліток. Його намагались врятувати, однак зусилля виявились марними. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на КАРС.

Жахлива подія сталася на початку тижня на озері Вербному у Оболонському районі, коли група підлітків відпочивала біля води. Один з хлопців, 14-річний, вирішив піти купатися і раптово почав тонути. Коли рятувальники прибули на місце, вони знайшли його тіло вже без життєвих ознак.

"Водолази Київської аварійно-рятувальної служби (КАРС) оперативно виїхали на виклик, відшукали і дістали тіло хлопця. Друзі загиблої дитини, які разом бавилися на озері, зокрема, і в воді, сподівалися на диво, але дива, на жаль, не сталося", - зазначили у повідомленні. 

Водночас користувачі соцмереж кажуть, що події відбувались дещо по іншому. Мовляв спершу хлопця намагались врятувати його товариші. Однак він вислизнув з рук і пішов на дно. Тоді дорослі, які поспішили на поміч, взагалі не змогли знайти підлітка. 

До того ж на місце події намагались викликати "швидку" та рятувальників ДСНС. Однак до медиків додзвонитись не вдалось. А рятувальники прибули аж через 40 хвилин після виклику. 

У КАРС своєю чергою звернулись до дорослих громадян із закликом ретельно пильнувати дітей. Також нагадали, що у зв'язку з небезпекою масових зборів під час воєнного стану, у Києві, як і минулоріч, не планують відкривати пляжний сезон. 

Нагадаємо, стало відомо про трагічну загибель родини на Київщині через пожежу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися