На Київщині дитина потрапила під поїзд: хто винен у трагедії

Що сталося на залізничних коліях у Київській області

У Бориспільському районі сталася трагедія - під колесами потягу загинула дитина.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Київській області. 

У поліції уточнили, що трагедія трапилася 22 травня. “Близько 19:15 години на 24 кілометрі залізничної колії перегону “Баришівка - Бориспіль”. Попередньо встановлено, що електропотягом сполучення "Гребінка - Київ", який рухався в напрямку столиці, смертельно травмовано 9-річну дівчинку”, - йдеться у повідомленні поліції.

Попередньо було встановлено, що дівчина пішла разом з іншими дітьми перебувала на коліях та не зреагувала на сигнал машиніста.  

На місце події прибули медики та, на жаль, врятувати дитину не вдалося - вона померла.

У поліції повідомили, що за фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинили загибель людей, слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України).

У поліції вкотре нагадали, що залізниця - зона підвищеної небезпеки. “Закликаємо батьків слідкувати за дозвіллям дітей та цікавитися їх місцем перебуванням”, - звернулися у поліції.

Це не перша трагедія у Бориспільському районі, раніше під колеса локомотива потрапила жінка

У поліції повідомляли, що подія трапилася 15 травня, близько 21:25 години на перегоні поблизу станції “Черняхівський”. За попередньою інформацією, машиніст локомотива здійснив наїзд на громадянку, яка знаходилася між коліями та не реагувала на звукові та світлові сигнали. Від отриманих травм 68-річна жінка загинула на місці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області збільшиться кількість поїздів




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися