У Києві виявили стихійне звалище площею як 19 трьохкімнатних квартир

У Голосіївському районі Києва виявили величезне несанкціоноване сміттєзвалище. Воно становить загрозу для здоров'я містян.

Цього тижня у столиці екоінспекція звернула увагу на чимале стихійне звалище сміття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Державну екологічну інспекцію столичного округу.

Державні інспектори виявили незаконне сміттєзвалище розміром 1162 квадратних метри. На території Голосіївського району міста Києва, недалеко від вулиці Промислової, були виявлені неприпустимі сміттєві відходи: побутове сміття, біологічні відходи, будівельні та демонтажні матеріали (включаючи азбестовмісний шифер).

Утворення сміттєзвалища призвело до засмічення земель рекреаційного призначення, а в майбутньому може призвести до негативного впливу на здоров’я людини  та навколишнє  природне  середовище.До того ж зафіксоване порушення статей 91, 96, 211 Земельного кодексу України.

З метою вирішення питання з відходами Київській міській державній адміністрації та Голосіївській районній державній адміністрації направили вимоги: до 1 червня 2024 року привести земельну ділянку  в належний санітарний стан.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися