У Київській області викрили нелегальні заклади: чим там займалися

У закладах також виявили факти порушень правил торгівлі підакцизними товарами

У Вишневому Бюро економічної безпеки викрило нелегальні гральні заклади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію БЕБ.

У Київській області детективи Територіального управління БЕБ викрили та припинили діяльність трьох нелегальних гральних закладів у місті Вишневе. Перевірки провели спільно з оперативниками Департаменту Кіберполіції.

За даними БЕБ, заклади облаштували в нежитлових приміщеннях, вони працювали в закритому режимі, ретельно приховуючи свою діяльність, а послуги надавались цілодобово.

Під час проведення обшуків детективи вилучили понад 70 комплектів комп'ютерної техніки, відеореєстратори, роутери, чекові апарати, мобільні телефони, чорнові записи тощо.

picture“Відносно гравців, які були в закладі, поліція склала протоколи за статтею 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративні протоколи також були складені за фактами порушень правил торгівлі підакцизними товарами. Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності”, - повідомили у БЕБ.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях проводиться за ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у травні детективи Територіальних управлінь Бюро економічної безпеки Києві та області уже проводили перевірки, у ході яких викрили нелегальні гральні заклади.

Загалом у ході рейдів у Києві та Київській області викрили майже 20 нелегальних закладів. Детальніше про проведення перевірок та результати рейдів читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися