На Київщині сталася смертельна пожежа: загинули двоє дітей та їхній батько

За попередніми даними, причиною пожежі стало паління в ліжку

Під час пожежі в приватному будинку на Київщині загинули троє людей: двоє дітей та їхній батько. Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що 14 січня до ДСНС надійшла інформація, що у с. Погреби Тетіївського району у приватному житловому будинку внаслідок отруєння продуктами горіння загинуло троє людей, з них 2 дітей (2015 та 2016 років народження). Пожежа самоліквідувалася. За попередніми даними, причиною пожежі стало паління в ліжку. Підрозділи ДСНС до гасіння не залучалися.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві вчетверте прорвало теплотрасу: Севастопольську площу залило окропом. Інцидент трапився на вулиці Сім'ї Іздиковських, розташованій неподалік Севастопольської площі. Густа пара заповнила двори. Це вже четвертий прорив тепломережі в Києві за останні 3 дні. Повідомляється, що залило окропом Донецький провулок, вулицю Донецьку. Густа пара заповнила двори. На місці працювали співробітники "Київтеплоенерго". Згодом також стало відомо про ще один прорив тепломережі. Він стався на Шулявці біля гаражного кооперативу Політехнічного інституту. 



Джерело: https://www.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися