На Київщині викрили угрупування, яке заволоділо нерухомістю на мільйони

Організована злочинна група заволоділа нерухомістю на суму понад 4 000 000 грн

Злочинне угрупування намагалось загарбати нерухомістю на Київщині вартістю понад 4 млн гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцію Київської області.
Об’єкти нерухомості перебували у приватній та комунальній власності. Фігуранти використовували підроблені нотаріально посвідчені документи, в тому числі, довіреності на розпорядження майном та договори купівлі-продажу.
Усвідомлюючи, що реалізація такої "схеми" потребує залучення значної кількості осіб, 57-річний чоловік створив злочинну групу, аби заволодіти об’єктами нерухомості на території Бориспільського, Бучанського та Броварського районів Київської області.
Такі об’єкти нерухомості перебували у приватній та комунальній власності. Як встановили поліцейські, фігуранти використовували підроблені нотаріально посвідчені документи, в тому числі, довіреності на розпорядження майном та договори купівлі-продажу.
Таким чином, 57-річний організатор, 33-річний співорганізатор та семеро виконавців заволоділи 23 земельними ділянками, які перебували у державній власності, завдавши своїми діями майнової шкоди територіальним громадам на загальну суму у 4 094 028 гривень.
Правоохоронці провели обшуки за адресами проживання фігурантів, звідки вилучено мобільні телефони, ноутбуки та комп’ютерну техніку, блокноти з чорновими записами, документи та інше.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися