У Києві співробітники ТЦК прийшли на захід KyivPride

Під час підготовки вечірки Рейвах Прайд з перевіркою прийшли працівники ТЦК

У суботу, 8 червня під час підготовки вечірки Рейвах Прайд ГО "UkrainePride" до арт-центру Closer прибули працівники ТЦК. Вони намагалися забрати чоловіків, які не мали необхідних документів, на ВЛК. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Кyivpride.

У KyivPride наголошують, що усвідомлюють "важливість мобілізації та проведення необхідних заходів для її забезпечення". Однак, за інформацією організації, представники ТЦК завітали цього дня лише на захід прайду. 

"Зараз ми спостерігаємо ситуацію, яка викликає питання щодо забезпечення рівності та додержання прав людини навіть у цей складний воєнний час", - йдеться у повідомленні.

Вечірку Рейвах Прайд все ж проведуть. А 9 червня на цій же локації буде благодійний фестиваль. За словами організаторів, обидві події є благодійними та орієнтовані на підтримку наших захисниць та захисників.

"Ми збираємо кошти для фондів та організацій, які допомагають військовим на бахмутському, куп’янському, харківському, донецькому та сумському напрямках", - зазначає KyivPride.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися