У пакунках з печивом столичні поліцейські виявили заборонені речовини (ФОТО)

Яке покарання загрожує зловмиснику в Києві

У Солом’янському районі столиці правоохоронці викрили наркодилера - він ховав наркотики в пакунках з печивом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Також у ході обшуку місця проживання правопорушника працівники поліції вилучили канабіс, пігулки МДМА та екстазі, “Альфа-PVP”, а також псилоцибінові гриби. 

Наркозбувача викрили працівники відділу кримінальної поліції Солом’янського управління поліції. Порушник мав при собі пакунок з канабісом, тож для документування правопорушення на місце події прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

“Як встановили поліцейські, 26-річний киянин займався збутом наркотиків і психотропів. “Товар” він в упаковки з печивом і відправляв замовникам поштою. За його місцем проживання в ході обшуку правоохоронці вилучили готові до збуту пакунки із забороненими речовинами та прилади для їх фасування. Усі речові докази слідчі направили на експертне дослідження, а наркозбувача затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - повідомили у поліції.

Слідчі Солом’янського управління поліції розпочали кримінальне провадження - правопорушнику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Правопорушення кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах. 

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поліція викрила наркобізнес з мільйонним запасом психотропів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися