Після ворожого обстрілу на Київщині виявляють небезпечні знахідки (ФОТО)

Предмети можуть здетонувати від найменшого руху

У Київській області повідомляють про небезпечні знахідки після чергового ворожого обстрілу вночі 12 червня. Про це повідомила поліція Київської області на сторінці у соціальній мережі Facebook та оприлюднила відповідні світлини.

Поліцейські застерігають жителів Київської області про небезпечні знахідки після чергового російського обстрілу вночі 12 червня.

“Вранці, 12 червня, у ході документування воєнних злочинів правоохоронці виявили на території області фрагменти небезпечних касетних суббоєприпасів. Вибухонебезпечні предмети становлять загрозу життю і здоровʼю людини та можуть здетонувати від найменшого руху”, - йдеться у повідомленні поліції Київщини.

Поліцейські радять утриматись від відвідування місць поблизу обстрілу та негайно інформувати профільні служби у разі виявлення підозрілих предметів: категорично забороняється торкатися предмета та пересувати його.

Фахівці проводять перевірку та дослідження на наявність подібних фрагментів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у середу, 12 червня, ворожі війська атакували Київську область ракетами та БпЛА.

Не зафіксовано влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури. “Внаслідок падіння уламків одна людина отримала поранення – різану рану ноги. Медичну допомогу надано на місці. Від госпіталізації постраждалий відмовився”, - розповів Кравченко. Водночас станом на 7:00 через падіння уламків зафіксовано пошкодження низки обʼєктів у двох районах області.

Детальніше про наслідки обстрілу Київської області читайте за посиланням.


Читайте также