Стали відомі наслідки ворожої атаки на Київ та Київську область

Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури внаслідок ворожої атаки не зафіксовано

Дрони та ракети - в ніч на 20 червня ворожі війська вчинили чергову атаку на Україну. За даними Повітряних сил ЗСУ ворог застосував 9 ракет різних типів та 27 ударних БпЛА, повідомляє портал "Коментарі".

Відомо, що Київ та Київську область ворог намагався атакували ударними БпЛА. Голова Київської ОДА Руслан Кравченко повідомив про деякі пошкодження внаслідок ворожої атаки. За його словами, внаслідок падіння уламків біля одного з населених пунктів виникла пожежа трав'яного настилу, яку оперативно ліквідували. Також уламками пошкоджені лінії електропередач та обладнання одного з підприємств.

При цьому влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не зафіксовано. Постраждалі відсутні.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що повітряну тривогу вночі у столиці оголошували через загрозу ударних БпЛА. “За попередніми даними, ворожі дрони були запущені з півдня, пролетіли крізь Миколаївську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Полтавську, Чернігівську області та намагалися атакувати Київ з північно-східного напрямку”, - повідомили у КМВА. 

Усі ворожі цілі, за даними міської військової адміністрації, були знищені на підступах до столиці

“На цей час (станом на 04:50, - ред.) в столиці не зафіксовано ані руйнувань, ані потерпілих (дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються)”, - зазначили у КМВА. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 12 червня ворожі війська вчинили чергову атаку. Внаслідок влучання на одному з підприємств Київщини декілька днів вирувала пожежа


Читайте также