На Київщині виявили нові нелегальні заклади

Відносно гравців, які перебували в закладах, склали протоколи про адмінправопорушення

Чотири нелегальні гральні заклади викрили у Київській області. Діяльність цих закладів припинили. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки. 

Нелегальні заклади виявили у Вишгороді, Василькові та Бородянці.

“Заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях, працювали в закритому режимі та під час комендантської години. Діяльність ретельно приховували – відкривалися лише для перевірених клієнтів, про візит до зали вони  домовлялись заздалегідь з адміністратором”, - повідомили в БЕБ.

Під час проведення обшуків детективи вилучили речові докази: 

  • понад 50 комплектів комп'ютерної техніки,

  • відеореєстратори,

  • роутери,

  • мобільні телефони,

  • чорнові записи тощо.

Правоохоронці склали протоколи за статтею 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно гравців, які були в закладі. 

У БЕБ зазначили, що зараз встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. 

“Досудове розслідування у кримінальних провадженнях за ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) триває”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що велику партію запчастин для важкого озброєння виявили на підпільних складах у Київській області.

Служба безпеки спільно з Національною поліцією передали на потреби Збройних Сил України понад 3,5 тисячі комплектуючих для зенітно-ракетних комплексів ППО та артилерійських систем, а також двигунів для бронемашин.

Детальніше про арсенал озброєння, виявлений на складах, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися