Застілля товаришів закінчилося ножовими пораненнями: наслідки конфлікту в столиці (ФОТО)

Яке покарання загрожує зловмиснику

Чоловік тяжко травмував свого товариша у ході спільного розпиття алкогольних напоїв. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Нападника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. 

У поліції зазначили, що про вчинене правопорушення повідомив сам потерпілий - він заявив, що товариш наніс йому ножові поранення. 

У ході з'ясування ситуації на місці події правоохоронці з’ясували, що чоловік зі знайомим у гаражі розпивали алкогольні напої. “Під час застілля між товаришами виник конфлікт, у ході якого зловмисник наніс 56 – річному місцевому мешканцю декілька ножових поранень у живіт. Медики госпіталізували постраждалого з місця події у важкому стані”, - повідомили у поліції.

Зловмиснику суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі м. Києва влітку 2015 року, двоє чоловіків у балаклавах у під’їзді будинку здійснили два постріли у священнослужителя.

Одного з нападників, які в Оболонському районі Києва у під’їзді будинку стріляли у священника, засудили до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Про мотиви нападу зловмисників на священника у столиці та як вдалося довести причетність одного зі зловмисників, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися