У Києві напали на колишнього військового: подробиці

Стало відомо, хто вчинив напад на колишнього військового

У Дарницькому районі Києва було вчинено напад на колишнього військового - зловмисника викрили та оголосили йому про підозру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

У ході проведення досудового розслідування було встановлено, що 21 червня ввечері близько опівночі хлопець вчинив хуліганство щодо колишнього військовослужбовця, який повертався додому з прогулянки з собакою. “На вулиці Тростянецькій до чоловіка підійшов підозрюваний разом з двома друзями, провокуючи конфлікт. Згодом хлопець завдав потерпілому близько 10 ударів по обличчю, після чого чоловік впав”, - розповіли в прокуратурі.

Нападником виявився 17-річний киянин. Він - студент коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю (ч.1 ст. 296 КК України).


Санкція статті, за якою було оголошено підозру, передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські Києва викрили підприємця, який заволодів державними коштами у розмірі понад 6,8 мільйона гривень.

“Директор цієї компанії вирішив нажитися на військових та завищив ціну на ґаджети, обґрунтовуючи це нібито установкою операційної системи на девайси, яка не була встановлена”, - прокоментували мотиви правопорушника у поліції. Детальніше про викриту схему читайте за посиланням.


Читайте также