Мешканців одного з районів Києва позбавили можливості користуватися укриттям: адреса

Що сталося з одним з укриттів у столиці

У Києві виявили порушення при проведенні ремонту укриття - договір із виконавцем планують розірвати.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого органу Київської міської ради.

“Через порушення термінів виконання ремонту сховища Управління житлово-комунального господарства та будівництва столичного РДА зобов’язали розірвати договір із виконавцями”, - йдеться у повідомленні департаменту.

Спеціалісти Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції провели перевірки щодо державних закупівель на капітальні ремонти сховищ, замовником яких є Управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської РДА.

Проведений аналіз виявив можливе порушення вимог законодавства у сфері публічних закупівель щодо капітального ремонту сховища на вул. Деснянська, 19.

Представники Департаменту перевірили проведення ремонту виконавцями робіт. 

“Під час перевірки з’ясували, що терміни виконання робіт не відповідають умовам договору. Бездіяльність виконавців позбавила мешканців Солом’янського району змоги перечекати небезпеку в укриттях з належними умовами. Про виявлені факти негайно повідомили Північний офіс державної аудиторської служби України”, - уточнили у департаменті.

Зазначається, що управління житлово-комунального господарства має застосувати заходи щодо усунення виявлених порушень “шляхом припинення договірних зобов’язань із виконавцями”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві побудують протирадіаційне укриття




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися