Розбійний напад у Києві: кого затримала поліція (ФОТО)

Зловмисниками виявилися уродженці Херсонської та Луганської областей

У столичної підприємиці біля будинку відібрали три мільйони гривень. За розбійний напад правоохоронці затримали чотирьох осіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділ комунікації поліції Києва.

Киянка звернулася до столичної поліції та повідомила, що на неї було скоєно напад. За словами жінки, на вулиці, поблизу місця її проживання, двоє невідомих напали на неї. Зловмисники розпилили їй в обличчя сльозогінний газ та відібрали пакет з грошима в сумі три мільйони гривень.

“Працівники Печерського управління поліції спільно з оперативниками управління карного розшуку та аналітиками криманалізу столичного главку встановили й затримали нападників”, - йдеться у повідомленні поліції.

До того ж начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва повідомив, що у ході слідчих дій поліцейські встановили ще двох чоловіків, які причетні до вчинення розбійного нападу. За його словами, зловмисниками виявилися чоловіки, віком від 27 до 38 років, уродженці Херсонської та Луганської областей. “Під час обшуків за їх місцем мешкання ми вилучили речові докази, що підтверджують причетність чоловіків до вчинення розбійного нападу. Затримані  усіх фігуранти у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - зазначив він.

Слідчі повідомили затриманим про підозру. Їм інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій.

Суд, за клопотанням слідчих, обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в одній зі столичних аптек порушили правила продажу небезпечних препаратів.


Читайте также