У столиці знайшли кокаїн на чотири мільйони гривень: хто причетний до збуту наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)

Яку схему збуту наркотиків організували жителі Києва та Київської області

У Києві правоохоронці затримали осіб, які ймовірно причетні до збуту наркотичних речовин. Поліцейські також вилучили кокаїн на чотири мільйони гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

Правоохоронці затримали трьох чоловіків та жінку - вони виявилися мешканцями Києва та Київської області. 

У ході розслідування провели обшуки, під час яких поліцейські вилучили пакунки з кокаїном, гранату з запалом та гроші. Правопорушників затримали, їм повідомили про підозри.

За словами начальника Шевченківського управління поліції Ігоря Падюка, було встановлено, що протиправну діяльність організували четверо осіб. 56-річна жінка та 54-річний чоловік постачали кокаїн до столиці. Їх спільники – чоловіки 1968 та 1970 року народження забезпечували безпосередній збут наркотиків. Продавали “товар”, як гуртовими партіями, так і в роздріб.

“Фігурантів затримали під час збуту чергової партії кокаїну, однак, один з них, зрозумівши, що його викрили, намагався втекти на власному автомобілі. Правоохоронці наздогнали його та затримали. Під час проведення обшуків у них вилучили пів кілограма кокаїну, гранату з запалом, гроші набуті злочинним шляхом та три автівки. Орієнтовна вартість вилученого наркотику за цінами “чорного” ринку – чотири мільйони гривень”, - зазначив Ігор Падюк.

Правопорушникам повідомили про підозри залежно від скоєного. Зловмисникам інкримінують придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів (ч. 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України) та незаконне поводження з бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). 


За рішенням суду, підозрюваних тримають під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві було скоєно розбійний напад




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися