Пасажир потрапив під потяг у столичному метро: що відомо (ОНОВЛЕНО)

На вхід пасажирів зачинили чотири станції метрополітену

У столичному метро під потяг потрапив пасажир. Подія сталася на станції метро “Університет”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

“Станції “червоної” лінії метрополітену “Політехнічний інститут”, “Вокзальна”, “Університет”, “Театральна” зачинені на вхід для пасажирів”, - йдеться у повідомленні КМДА з посиланням на інформацію КП “Київський метрополітен”. 

На місце події викликали медиків і правоохоронців.

Рух поїздів на лінії організований від станції “Академмістечко” до станції “Шулявська” та від станції “Хрещатик” до станції “Лісова”.

“Про зміни та відновлення руху буде повідомлено додатково”, - зазначили в КМДА.

Очевидці повідомляли, що пасажиру переїхало ноги.

У КМДА повідомили, що на “червоній” лінії метрополітену організовували човниковий рух від станції “Шулявська” до станції “Театральна”. Поїзди проїжджають станцію “Університет” без зупинки. 

Відновив роботу пересадочний вузол “Театральна” – “Золоті ворота”. 

У ДСНС Києва повідомили, що об 11:57 деблоковано потерпілого з-під вагону метро, в шоковому стані, без травматичної ампутації нижніх кінцівок. Потерпілого передано працівникам швидкої.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській міській державній адміністрації попередили про впровадження додаткових обмежень у столиці

“З 27 червня до 1 липня з 10:00 до 22:00 у столиці обмежать рух великовагового автотранспорту у зв’язку зі спекою”, - повідомили в КМДА з посиланням на інформацію КК “Київавтодор”.

Хто та як буде контролювати виконання обмежень на вулицях міста, читайте за посиланням

Нагадаємо, що у деяких громадах Київської області зміняться маршрути та графіки курсування громадського транспорту. Про зміни попередили мешканців у Фастівській та Ірпінській міських радах. В одній із громад почне працювати новий автобусний маршрут.

Ознайомитися детальніше з новими графіками та маршрутами курсування громадського транспорту можна за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися