У Києві чоловік спускав штани і притискався до дітей в супермаркеті (Фото)

В одному з супермаркетів української столиці люди помітили чоловіка, який спускав штани перед дітьми й намагався до них доторкнутися. На зауваження оточуючих він реагував з агресією. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Повідомляється, що чоловік знімав одяг перед дітьми й намагався до них доторкнутися. На зауваження інших людей він реагував дуже агресивно. Уточнюється, що чоловік чіплявся до дітей в одному з супермаркетів в Солом'янському районі столиці.

Там помітили, як він притискався до дітей, які були без супроводу дорослих. Відвідувачі відзначали, що він знімав штани та показував дітям свої геніталії. На вигляд йому близько 50 років, коли він отримував зауваження на свою адресу, то з кулаками і матом кидався на персонал і відвідувачів.

Нагадаємо, що в Києві затримали двох жінок, які знімали порно зі своїми малолітніми дочками для продажу дитячої порнографії. За даними відомства, жінки не пов'язані між собою. Вони протягом 3-4 років знімали фото і відео своїх малолітніх дітей з відвертою сексуальною поведінкою. Дівчаткам по шість і дев'ять років, відзначають в Офісі генпрокурора.

Слідство встановило, що дитячу порнографію жінки продавали через інтернет. За кожен такий матеріал отримували до двох тисяч гривень. Фото і відео за участю малолітніх дівчаток виявили на мобільних телефонах і комп'ютерах жінок під час обшуків.

Обидві жінки, які розбещували своїх малолітніх дочок, затримані. Їм вже оголосили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України. Одну з підозрюваних суд заарештував без альтернативи внесення застави, щодо іншого - готується аналогічне клопотання.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Джерело: https://t.me/now_kyiv/8664


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися