Мешканця Києва покарають за жорстоке поводження з твариною (ФОТО)

Чоловіку не сподобалось, що собака постійно на нього гавкає

У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусіда. Розслідування у справі завершено, а справу передано до суду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

До суду скеровано обвинувальний акт відносно 51-річного мешканця Києва за обвинуваченням у жорстокому поводженні з твариною, що призвело до її загибелі (ч. 1 ст. 299 КК України).

Слідство встановило, що обвинувачений, у квітні 2024 року, зробив три прицільні постріли у сусідського собаку породи “бельгійська вівчарка”. Злочин чоловік вчинив в обідній час у приватному секторі Подільського району. Тварина загинула.

У прокуратурі повідомили, що загинув пес на прізвисько “Чіп”, його привезли із зони АТО у 2016 році і він багато років охороняв будинок своєї родини. Сусіду ж не подобалось, що собака весь час на нього гавкає.

“У ході досудового розслідування встановлено місце, де перебував обвинувачений в момент пострілу та зброю з якої вбито тварину, а саме револьвер калібру 4 мм, споряджений патронами Флобера”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

За вчинене мешканцю столиці загрожує до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що киянина підозрюють у розбещенні неповнолітньої. Чоловік багато років працював у родині чим завоював довіру. Згодом він почав звертати увагу на 13-річну доньку власника квартири. Що робив чоловік, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що СБУ затримала “активістів”, які планували під виглядом народного віча влаштувати державний переворот. Детальніше про акцію, яку планували “активісти”, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися