У Києві сталася серйозна ДТП, загинув водій

На разі вирішується питання про відкриття кримінального провадження

Сьогодні, на вулиці Братиславській у Києві в лобову зіткнулися позашляховик Mitsubishi і легковий автомобіль Ford. Про це повідомили правоохоронці.

Повідомляється, що  49-річний водій Mitsubishi виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з Ford. В результаті 52-річний водій Ford загинув на місці, водій Mitsubishi з забійної раною голови був госпіталізований в лікарню. На разі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст.  286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  Поліція встановлює обставини смертельної ДТП.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві в сміттєвому баку знайшли немовля. У Києві на вулиці Героїв Севастополя, 22, навпроти житлового будинку у сміттєвому баку знайшли тіло новонародженої дитини. Повідомляється, що до місцевих поліцейських надійшла інформація про те, що навпроти будинку №22 по вул. Героїв Севастополя у сміттєвому контейнері виявлено труп новонародженої дитини (дитина з пуповиною). Труп виявив бомж.  Дитина була в пакеті і не подавала ознак життя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися