Фермерське господарство обікрали на Київщині

Яке покарання загрожує зловмиснику

Поліцейські Київщини повідомили про підозру зловмиснику - він побив охоронця фермерського господарства та викрав автомобіль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Київської області. 

Керівник фермерського господарства звернувся до поліції з повідомленням про пограбування. За його словами, невідомий чоловік проник на територію господарства, побив охоронця та викрав вантажний автомобіль. В автомобілі знаходилось чотири тонни зерна. Поліцейські оперативно розшукали та затримали фігуранта.

У поліції розповіли, що правопорушник знаходився у стані алкогольного сп'яніння - проник на територію господарства через ворота, зайшов до наглядового приміщення та почав бити охоронця. Згодом, 27-річний зловмисник пішов до гаражного приміщення, відкрив пасажирські двері, завів автомобіль та пошкодивши паркан, виїхав з території фермерського господарства. 

Зараз зловмисник утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику оголосили про підозру за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаному з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому з проникненням до сховищ (ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України).

Зловмиснику, за вчинене, загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці зростає рівень насильства. Детальніше про ситуацію в місті читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися