Масований обстріл Києва: що відомо про наслідки (ОНОВЛЕНО)

Масована ворожа атака на Київ

У Києві пролунала серія вибухів. Ворожі війська вчинили масований обстріл - у Києві та області працювали сили ППО.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської військової адміністрації.

“Внаслідок ракетного удару по Києву зафіксовано падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському та Голосіївському районах. Попередньо, є займання. Інформація щодо руйнувань та потерпілих уточнюється. Перебувайте в укриттях до відбою”, - повідомили у КМВА. 

Столична влада повідомляла, що виклик медиків був зафіксований у Соломʼянський район. Також прогримів вибух у Шевченківському районі.

За інформацією місцевих пабліків, евакуюють людей з метро Лукʼянівська, в метро багато диму.

За даними КМВА, станом на 11:03 за попередніми даними зафіксовані наступні пошкодження: 

  • в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі; 

  • в Голосіївському – уламки впали біля житлового будинку; 

  • в Дніпровському палають уламки в житловій забудові;

  • в Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок;

  • в Деснянському районі займання будинку. 

“На місцях пригод працюють усі оперативні служби. Станом на зараз відомо про одну потерпілу, поранення не критичні для життя. Інформація уточнюється”, - повідомили в КМВА.

Станом на 11:54 у КМВА повідомили, що, попередньо відомо про сімох загиблих. Інформація уточнюється. Щодо постраждалих повідомляли про 11 осіб, вісім з них перебуває у лікарнях.

В Офісі Генерального прокурора повідомили, що у Києві внаслідок атаки станом на 12:40 відомо про девʼять загиблих та 23 поранених.

Новина оновлюється...



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися