Майже 100 людей постраждали від обстрілів столиці: що відомо про загиблих

У столиці внаслідок ворожого обстрілу є загиблі

Ворожі війська сьогодні вдарили по столиці України. Внаслідок атаки у різних районах Києва постраждали 96 людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

Серед постраждалих - троє дітей, госпіталізували 52 поранених, інші отримали медичну допомогу на місці. “Підтверджена загибель двох дорослих у лікарні “Охматдит”. Одна з них – молода лікарка медзакладу”, – повідомив мер столиці Віталій Кличко.

У лікарні “Охматдит”, станом на 16:00 було 16 постраждалих. Семеро з них – діти. 15 постраждалих госпіталізували.

З інших районів міста двоє осіб померли в лікарні.

Також, за попередньою інформацією, сім людей загинули в Дніпровському районі внаслідок падіння уламків на медичний центр. За даними міської влади, там також є постраждалі. Будівля медзакладу пошкоджена, на місці працюють екстрені служби 

Попередньо, 7 загиблих і в бізнес-центрі в Солом’янському районі.

У дитячій лікарні триває розбір завалів. 

Нагадаємо, пошкодження внаслідок ракетних обстрілів зафіксували в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Святошинському, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.

Ворожими ударами також було пошкоджено будівлю медичного центру та три трансформаторних підстанції ДТЕК. У компанії зазначили, що більшість будинків буде заживлена за резервними джерелами найближчим часом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, яку нову тактику обстрілів застосував ворог та чому не вдалося збити усі ракети. Детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися