Страшний понеділок: вночі під завалами у столиці знайшли ще одну жертву обстрілу (ФОТО)

Вночі під завалами знайшли тіло хлопчика

Напередодні столиця пережила масовану ворожу атаку, були влучання російських ракет в цивільні об'єкти. Станом на 07:30 9 липня відомо, що загинули 27 осіб, серед них 4 дитини, 117 - постраждали, 7 осіб врятовано. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у м. Києві.

У ДСНС зазначили, що під час нічних розборів завалів в житловому будинку у Шевченківському районі міста, було знайдено тіло хлопчика.

“Досі триває ліквідація наслідків на 3 локаціях. На місцях подій залучено 377 рятувальників та 76 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки”, - йдеться у повідомленні рятувальників.

У Київській міській військовій адміністрації зазначили, що роботи з ліквідації наслідків ворожої атаки тривають. 

“Пошуково-рятувальні роботи тривали всю ніч і продовжуються зараз (станом на 08:30, - ред). В “Охматдиті” рятувальники безперервно розбирають завали зруйнованого корпусу. Демонтуються перекриття, які обвалилися, розчищаються завали. В інших будівлях лікарні, які постраждали від ракети, від вечора і до ранку закривали вибиті вікна, двері та балкони. Десь встановлювалися плити OSB, десь – закривали плівкою”, - повідомили у КМВА. 

В адміністрації розповіли, що в першу чергу закривали ті приміщення, де знаходиться важливе медичне обладнання аби уникнути негативного впливу пилу, бруду, вологи та зберегти дорогоцінну техніку. 

Територія лікарні, крім зруйнованого корпусу, від сміття розчищена. На місці працюють усі необхідні служби – ДСНС, медики, поліція, Червоний Хрест та інші. Роботи по ліквідації наслідків тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні у столиці оголошено День жалоби




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися