У Шевченківському районі дістали з-під завалів будинку тіла жінок: подробиці

Внаслідок обстрілу у будинку загинули щонайменше 11 людей

У Києві тривають пошукові роботи на деяких місцях влучення ворожих ракет. Сьогодні дістали з-під уламків будинку тіла загиблих жінок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

“З-під уламків будинку в Шевченківському районі рятувальники дістали тіла ще двох жінок. Загалом уже 10 загиблих мешканців цього будинку після вчорашньої атаки ворога на столицю”, - йдеться у повідомленні. 

Згодом столичний голова Віталій Кличко повідомив, що тіло ще однієї жінки тільки що (станом на 12:00, - ред.) дістали рятувальники з-під завалів будинку на Сирці. За його словами, вже 11 загиблих в цьому будинку.

Нагадаємо, що внаслідок ворожої ракетної атаки на столицю 8 липня було пошкоджено багато житлових та соціальних об'єктів. Зафіксували понад 100 будинків з різними типами пошкоджень. Деякі житлові об'єкти планують відремонтувати капітально, а на інших - обійтися поточним ремонтом. Детальніше про ситуацію у столиці після обстрілів читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні російській війська вчинили декілька обстрілів столиці, внаслідок яких було пошкоджено приватні, житлові та соціальні об'єкти. Значний удар прийшовся на дитячу лікарню “Охматдит”. Більшу частину пацієнтів ще 8 липня перевели до інших медичних закладів столиці, частину дітей розмістили у вцілілих корпусах лікарні. Як працівники оговтуються від обстрілу, читайте за посиланням.

Сьогодні у Києві оголошено День жалоби за загиблими - діють певні заборони.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися