Стало відомо, коли та як ремонтуватимуть будинки, пошкоджені атакою 8 липня

Деякі пошкодження ліквідують коштом міста

У Києві внаслідок ворожого ракетного удару, який російські війська вчинили 8 липня, зафіксовано пошкодження у 129 будівлях усіх форм власності. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської військової адміністрації.

У міській військовій адміністрації зазначили, що всі без виключення будівлі були зафіксовані. “Відразу після цієї терористичної повітряної атаки відповідними структурними підрозділами розпочата системна робота щодо обстеження, вивчення та узагальнення інформації по кожній пошкодженій будівлі в Києві. На сьогодні вже прийнято рішення щодо перших етапів відновлення”, - йдеться у повідомленні КМВА.

Військова столична влада зазначила, що коштом міста відремонтують місця загального користування у багатоквартирних будинках. Пошкоджені квартири, окремі елементи - вікна, балкони тощо – ремонтуватимуть в рамках державної програми “єВідновлення”. Такі правила відновлення діятимуть і для приватних будинків. “Щодо багатоповерхівки на вулиці Сальського, де російська ракета зруйнувала цілий під’їзд – спеціальна комісія має завершити свою роботу з обстеження будівлі. На підставі висновків спеціалістів вже буде прийматися рішення – чи відбудовувати зруйновані частини, чи будинок не підлягає ремонту”, - йдеться у повідомленні КМВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили пошукові роботи після ракетного обстрілу 8 липня. Відомо, що російські ракети вбили 34 людини. Дізнатися детальніше про наслідки ворожої атаки на Київ, можна за посиланням.


Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/6833


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися