У столичному коледжі працівник розбещував неповнолітнього: подробиці

Про протиправні дії розповіла мати дитини

Колишнього працівника столичного коледжу поліцейські підозрюють у розбещенні 14-річного хлопця.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

Про протиправні дії розповіла поліції мати хлопця, за її словами, дитину розбещував дорослий чоловік. У подальшому правоохоронці з'ясували, що підліток навчається в одному з коледжів столиці та на період занять проживав у гуртожитку.

“65-річний кривдник, працюючи на посаді заступника завідувача гуртожитку, користуючись довірливими відносинами з дітьми, запросив підлітка до себе у кімнату, щоб начебто зробити йому масаж. Коли хлопець прийшов до чоловіка, останній запропонував йому оголитись, після чого вчинив щодо дитини розпусні дії. Після скоєного зловмисник наголосив - якщо юнак розповість, тоді його виселять з гуртожитку”, - повідомили про подробиці події у поліції.

Фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 статті 156 Кримінального кодексу України - розбещення неповнолітніх. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 40-річного киянина підозрюють у розбещенні неповнолітньої. Обвинуваченого найняв на роботу батько дівчинки. Киянин мав чистити акваріум у квартирі. Чоловік раз на два тижні приходив до квартири сім’ї. При цьому працював киянин у родині багато років і завоював довіру. Згодом чоловік почав проявляти інтерес до 13-річної доньки власника квартири.

Які дії вчинив правопорушник та яке покарання йому загрожує, читайте детальніше за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися