Стали відомі наслідки нічної ворожої атаки на Київську область

Ударний дрон знищили на підступах до Києва

У четвер 11 липня ввечері та в ніч на п'ятницю 12 липня російські війська вчинили повітряну атаку. Застосовували ударні дрони та ракети. Про наслідки повітряної атаки розповів начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, повідомляє портал "Коментарі".

“Шановні жителі Київщини! Ворог вкотре намагався атакувати нашу область. Тривога оголошувалася тричі та тривала з вечора і майже всю ніч – загалом понад 7 годин. В повітряному просторі були зафіксовані ракети та ударні дрони”, - розповів він.

За його словами, в регіоні працювали сили ППО, є збиті ворожі цілі.

Влучань в житлові та критичні інфраструктурні об’єкти не зафіксовано, також обійшлося без постраждалих.

Станом на ранок 12 липня оперативні групи фіксують падіння уламків в трьох районах на відкритих місцевостях поза межами забудови.

У Київській міській військовій адміністрації ввечері 11 липня повідомили, що на підступах до Києва був збитий ворожий дрон.

“Ворог знову і знову шукатиме можливість вразити Київ. Він вигадуватиме нові тактики, нові шляхи, методи. Випробовуватиме нас і ППО на міцність і стійкість. Це підтверджує сьогоднішня атака на столицю одиночним ударним БпЛА. Яка у нього була мета - визначать військові спеціалісти”, - повідомили в КМВА.

І також наголосили на необхідності дотримуватися всім відомої інформації - при оголошенні повітряної тривоги завжди прямувати до укриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у понеділок, 8 липня, ворожі війська завдали масованого удару по Києву. Скільки мешканців міста вбили ворожі ракети, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися