На Київщині чоловік зґвалтував неповнолітню доньку: яке покарання йому загрожує

Зловмисника тримають під вартою

У Київській області чоловіку повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої доньки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Київської області. 

У поліції зазначили, що 18 липня, близько 15:50 години до Бориспільського управління поліції Київської області звернулася жінка та повідомила, що її доньку зґвалтував рідний батько. Правоохоронці з'ясували, що подія сталася у вечірній час в одному із сіл Бориспільського району. За даними поліції, 42-річний зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зґвалтував та вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно 15-річної доньки, всупереч її волі. Дії відбувалися на території домоволодіння зловмисника. 

Правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

“Слідчі, за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру, за фактом зґвалтування та сексуального насильства (ч. 3 ст. 152, ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України). Судом обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Слідство триває”, - повідомили у поліції.

За вчинені дії, якщо вина буде доведена у суді, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що правоохоронці затримали 27-річного чоловіка, якого підозрюють у крадіжці. Що стало причиною нападу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися