Обстріл Київської області: які об'єкти пошкодили російські війська

У Київській області ракетною атакою пошкоджено будинок та АЗС

У Київській області зафіксували пошкодження житлових та нежитлових будівель у результаті повітряної атаки на регіон. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Київської ОВА Руслана Кравченка. 

За його словами, ворожі війська вночі атакували Київщину за допомогою ракет та ударних дронів.

“В регіоні працювали сили ППО. Ворожі цілі були збиті. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Постраждалі відсутні”, - повідомив очільник області.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що на місцях падіння уламків збитих ворожих цілей працюють оперативні групи.

“Станом на 8:00 зафіксовано пошкодження: багатоквартирного будинку – вибиті вікна на першому та другому поверсі, де розташовані нежитлові приміщення; двох АЗС – вибиті вікна, посічені фасади; багатоповерхової будівлі з офісними приміщеннями – вибиті двері, вікна, посічений фасад. Також вибуховою хвилею пошкоджено будинок лісника”, - уточнив він. 

Пожежі на місцях падіння уламків відсутні. Всі оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ворожої атаки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ніч на 6 серпня російські війська завдали удару по Києву та Київській області - застосували балістичні ракети та ударні дрони. У Київській міській військовій адміністрації прокоментували ворожий удар та повідомили наслідки повітряної атаки. У столиці та на околицях міста працювали сили та засоби протиповітряної оборони. 

Дізнатися детальніше про наслідки обстрілу столиці можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися