Причину масштабної ДТП з постраждалими на Глибочицькій з'ясували: що сталося

Що стало причиною масштабної аварії на Глибочицькій

У вівторок, 6 серпня, у столиці на вулиці Глибочицька сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Аварію спричинив трамвай. Спеціалісти назвали причину аварійної ситуації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Київпастранс”.

У комунальному підприємстві зауважили, що трамвай, був у технічно справному стані – перед випуском на лінію пройшов відповідний огляд. 

“За результатами першочергового обстеження спеціалісти “Київпастранс” причиною аварії назвали людський фактор, а саме – некоректні дії водія. Так, за інформацією комунального підприємства, під час керування вагоном водій допустив недбалість, що призвела до аварійної ситуації. Деталі інциденту зʼясовуються”, - повідомили у комунальному підприємстві.

Нагадаємо, що внаслідок ДТП постраждали шість людей. За даними КМДА, до комунальних закладів охорони здоров’я госпіталізували трьох постраждалих. Інші троє осіб отримали допомогу медиків на місці.

На час слідчих дій на вул. Глибочицька "Київпастранс" організовує рух автобусних маршрутів, що дублюватимуть найбільш завантажений трамвайний маршрут № 18.

“Автобуси курсуватимуть до закінчення слідчих дій на місці ДТП та до відновлення руху трамвайними коліями”, - повідомили у КМДА.

Детальніше про дорожньо-транспортну пригоду читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі столиці сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода - обставини аварії встановлюють поліцейські. Що сталося в Голосіївському районі дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися