Втік з-під варти: в Києві розшукують педофіла, який згвалтував підлітка (Фото)

Столичні правоохоронці розшукують 35-річного гвалтівника дитини, який скоїв втечу з-під варти в Подільському районі Києва. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ оперативний".

Повідомляється, що Подільське районне управління поліції розшукує Замятіна Євгена Володимировича, 1986 року народження, уродженця Автономної республіки Крим, безробітного і не має постійного місця проживання.

Чоловік звинувачується в згвалтуванні іншої особи, яка не досягла віку 14 років, в ніч з 5 на 6 липня він втік з-під варти. На вигляд гвалтівнику близько 34-36 років, зріст - 170-175 сантиметрів, середньої статури, був одягнений в сіру теніску, сині джинси та темні кросівки.

У разі отримання інформації про місцезнаходження зловмисника прохання негайно повідомити за телефонами: 0444252434, 0978938414, 0634317374 або ж гарячу лінію 102.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну Руслану Грігу, яка зникла раніше, повідомивши своїм друзям про намір накласти на себе руки. Відомо, що ввечері 3 липня біля парку Партизанської слави дівчина повідомила своїм подругам, що йде в ліс, щоб накласти на себе руки. Поліція, родичі, друзі дівчини і десятки небайдужих людей займалися пошуками зниклої. Правоохоронцям вдалося встановити місце останнього сигналу телефону Руслани. Ввечері 5 липня поліцейські знайшли тіло дівчини без ознак життя. Причини і обставини трагедії поки невідомі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися