У Києві продавали контрафактну продукцію, якою отруїлися покупці (ФОТО)

Детективи БЕБ виявили факти отруєння контрафактною продукцією

Організована група розповсюджувала контрафактну тютюнову продукцію у столиці. детективи БЕБ викрили групу та вилучили товар на 15 мільйонів гривень, повідомляє портал "Коментарі".

У бюро зазначили, що зловмисники зберігали, збували та доставляли замовникам незаконно виготовлений тютюн для кальяну та електронних сигарет без марок акцизного податку. Під час розслідування детективи зафіксували випадки отруєння контрафактною продукцією.

У ході проведення досудового розслідування детективи встановили, що до незаконної схеми організатори долучили понад 30 довірених осіб. Вони фасували, перевозили, приймали замовлення та продавали контрафактну тютюнову продукцію, за що отримували грошову винагороду. Також розрахунки з покупцями проводили через карткові рахунки довірених осіб.

“Свою протиправну діяльність група ретельно приховувала: під час спілкування використовувались заздалегідь обумовлені фрази та певні алгоритми дій. Так, для реалізації незаконно виготовлених підакцизних товарів використовувався ФОП, що має ліцензію на роздрібну торгівлю та орендує приміщення, яке належить адвокату”, - повідомили в БЕБ. 

Детективи провели обшуки в шести магазинах роздрібної торгівлі, транспортних засобах, трьох складських та офісному приміщеннях, за адресами проживання організаторів.

В результаті обшуків детективи вилучили понад 20 тисяч пакувань контрафактної тютюнової продукції. Загальну вартість вилученого оцінили у понад 15 мільйонів гривень. Також детективи вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони та транспортні засоби

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та області викрили підпільні цехи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися