Путін готує жорстку відповідь за Курськ: The Times назвало місто, яке буде під ударом

У західній пресі прогнозують жорстоку відповідь з боку Москви за події в Курській області

Після подій у Курській області РФ готуватиметься до масштабного удару по центрах прийняття рішень у Києві. Про це повідомляє The Times з посиланням на високопоставлені джерела, інформує портал "Коментарі".

Видання повідомляє, що Росія відчує необхідність дати дуже жорстку відповідь, щоб показати світові, що вона всемогутня і що Курськ не залишиться безкарним.

Джерела видання припускають, що це можуть бути сотні крилатих ракет, балістики та "шахедів", що стане великою проблемою для української ППО.

У виданні також нагадали про наслідки обстрілу Київської області у суботу, 10 серпня. Тоді від ворожого удару загинули батько та син. У виданні зазначається, що офіційні особи побоюються, що це може бути лише початком атак у відповідь з боку Росії у відповідь на напад України на її територію.

Президент Володимир Зеленський заявив у неділю, що під час удару російські війська, ймовірно, застосували північнокорейську ракету. Ця ракета була однією з шести, запущених Росією в суботу ввечері, чотири були спрямовані на Київ і дві на Полтаву, місто у 200 милях на схід від столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова прокоментувала удари України по території Росії, а також відреагувала на бої в Курській області. Представниця МЗС РФ заявила, що засуджує дії України та пригрозила жорсткою відповіддю. Дізнатися детальніше про погрози російської сторони, можна за посиланням.

Зазначимо, що Росії все ще не вдасться відтіснити українські війська в Курській області, навіть попри відправлення підкріплень.Що відбувається на кордоні станом на ранок 12 серпня, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися