Ховався в трубі: в Києві затримали педофіла, який втік з-під варти (Фото)

Столичні правоохоронці затримали на Подолі 35-річного педофіла, який втік з під варти напередодні, майже добу зловмисник ховався в трубі. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що Замятін Євгеній Володимирович 1986 року народження, якого звинувачують у зґвалтуванні особи, яка не досягла віку 14 років, втік з під варти 6 липня. На пошуки злочинця направили весь особовий склад київської поліції.

Під час відпрацювання території Подільського району столиці поліція отримала інформацію про можливе місцезнаходження втікача, в ході перевірки правоохоронці з'ясували, що підозрюваний ховається в трубі й затримали його.

Із затриманим спілкуються слідчі, досудове розслідування проходить за статтями про зґвалтування неповнолітньої особи і втік з під варти, зловмисникові загрожує покарання строком від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну Руслану Грігу, яка зникла раніше, повідомивши своїм друзям про намір накласти на себе руки. Відомо, що ввечері 3 липня біля парку Партизанської слави дівчина повідомила своїм подругам, що йде в ліс, щоб накласти на себе руки. Поліція, родичі, друзі дівчини та десятки небайдужих людей займалися пошуками зниклої. Правоохоронцям вдалося встановити місце останнього сигналу телефону Руслани. Ввечері 5 липня поліцейські знайшли тіло дівчини без ознак життя. Причини та обставини трагедії поки невідомі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися