Стихійний фонтан у столиці: у “Київводоканалі” назвали причину аварії на Гоголівській

У будинку відключили воду

Прориви труб, витік води та затоплення вулиць виникають у столиці постійно. Головна причина аварійних ситуацій - зношені труби та відсутність у столичної влади розуміння необхідності уже не тільки ремонту, а реконструкції мереж комунікацій ЖКГ. Так, напередодні у Києві сталася чергова аварії - мешканці вул. Гоголівської могли спостерігати фонтан на дорозі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КМДА та “Київводоканалу”.

У “Київводоканалі” зазначили, що спеціалісти локалізували витік води. Аварійна ситуація сталася через пошкодження пожежного гідранта на вул. Гоголівській, 11/39.

Пожежний гідрант перекрили та на час проведення ремонтних робіт відключили від водопостачання будинок на вул. Гоголівській, 11/39.

У “Київводоканалі” зазначили, що для забезпечення споживачів водою до будинку направлено автоцистерну.

Нагадаємо, що киян попередили про відключення води та нарахування пені. Послуги водопостачання та водовідведення припинятимуть для боржників. Кияни, станом на 13 серпня, заборгували за спожиті послуги з централізованого водопостачання та водовідведення майже 1,5 мільярда гривень. Найбільше заборгували мешканці Дніпровського, Деснянського, та Солом’янського районів  Києва.

Загалом у серпні постачання води планують припинити для 400 боржників. Ознайомитися детальніше з процедурою припинення постачання води у Києві можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Київводоканал” оголосив закупівлю електричних побутових приладів. Скільки планують витратити, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися