Вбивство у Києві: чоловік загинув після бійки на вулиці

В Києві після бійки затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві

Деснянському районі столиці сталася бійка, що призвела до смерті чоловіка Поліція швидко відреагувала та затримала іншого учасника конфлікту, 38-річного місцевого мешканця, який зараз може отримати до п'ятнадцяти років в'язниці. Про це повідомили в Головному управління національної поліції у місті Києві. 

Інцидент трапився вдень. Свідки розповідають, що спочатку між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку. Один з чоловіків отримав смертельні травми і помер на місці. Правопорушника, який спробував утекти, поліція затримала за годину після інциденту.

За даними поліції, підозрюваний перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння на момент затримання – тест "Драгер" виявив у нього 2,61 проміле алкоголю в крові. Наразі він перебуває під вартою, і йому готують повідомлення про підозру за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

“За вказаним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України - вбивство. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі слідчі готують йому повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років за ґратами”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Читайте також на порталі “Коментарі” - У селі Требухів на Київщині завдав смертельних ударів батькові своєї дівчини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Київської області.

Читайте также