Суд у Київській області виніс вирок чоловіку за розбещення неповнолітньої родички

Свою вину засуджений не визнав, однак прокурор надав достатньо доказів, що вказують на його причетність до скоєння злочину

У Білоцерківському районному суді винесено вердикт у справі, що шокувала громадськість: киянин засуджений до п’яти років позбавлення волі за розбещення неповнолітньої. Суд визнав чоловіка винним у злочинах проти сексуальної недоторканності дитини. Про це повідомили в Київскій обласній прокуратурі. 

За даними ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури, події розгорнулись одного вечора, коли обвинувачений, перебуваючи у власній квартирі, вчинив розпусні дії щодо 14-річної родички своєї дружини. 

На суді прокурори надали беззаперечні докази вини обвинуваченого. Свідчення свідків, висновки експертів та зібрані матеріали дослідження незаперечно підтвердили, що чоловік вчинив розпусні дії. Втім, засуджений заперечував свою вину, стверджуючи про непорозуміння і намагання зберегти обличчя перед сім'єю.

“Свою вину засуджений не визнав, однак прокурор надав достатньо доказів, що вказують на його причетність до скоєння злочину”,  - йдетьсяі в повідомленні прокурорів. 

Читайте також на порталі “Коментарі” - Колишнього працівника столичного коледжу поліцейські підозрюють у розбещенні 14-річного хлопця.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва.

Крім того, за представництва Київської міської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 40-річного киянина. Його підозрюють у розбещенні, тобто вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи, сексуальному насильстві, не пов’язаному з проникненням у тіло дитини, вчиненому повторно та умисному зберіганні дитячої порнографії без мети збуту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися