Жорстоке вбивство у селі на Київщині: чоловік отримав 11 років

До 11 років ув’язнення засуджено чоловіка, який вбив сокирою знайому

У Вишгороді чоловіка засудили до 11 років в'язниці за жорстоке вбивство сокирою та кухонним ножем своєї знайомої. Суд визнав його винним у скоєнні умисного вбивства, яке сталося під час гострого конфлікту. Про це повідомили в Київській обласній прокуратурі. 

Відомо, що у березні 2023 року в селі Новосілки сталося жорстоке вбивство. 40-річний Олександр під час конфлікту зі своєю знайомою схопив сокиру і вдарив її кілька разів по голові та руках. Потім він взяв кухонний ніж і продовжив напад, завдаючи численні удари по тілу. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Судовий процес тривав кілька місяців, де були допитані свідки та проаналізовані докази. Прокурор підкреслював жорстокість злочину і потребу справедливого покарання.

Олександр чекав на вирок у в'язниці, де його утримували з моменту арешту. З огляду на всі обставини, суд призначив йому 11 років позбавлення волі без права на дострокове звільнення.

“За публічного обвинувачення прокурорів Вишгородської окружної прокуратури суд визнав чоловіка винним у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Враховуючи надані прокурором докази, за скоєне суд призначив чоловіку покарання – 11 років позбавлення волі. На вирок суду він очікував під вартою”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що у Деснянському районі столиці сталася бійка, що призвела до смерті чоловіка. Поліція швидко відреагувала та затримала іншого учасника конфлікту, 38-річного місцевого мешканця, який зараз може отримати до п'ятнадцяти років в'язниці. Про це повідомили в Головному управління національної поліції у місті Києві.

Читайте также