Чоловік підпалив автомобіль у Києві: йому загрожує 10 років тюрми

Поліція Києва оперативно затримала чоловіка, який підпалив Мерседе

Поліція Києва затримала палія, який підпалив автомобіль у Солом’янському районі. Чоловік, уродженець Чернігівської області, підозрюється в умисному знищенні майна. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Вночі в Солом’янському районі Києва сталася пожежа: невідомий підпалив автомобіль Мерседес, який стояв припаркований на одній з вулиць. За даними поліції, автомобіль був накритий тентом, який зловмисник підпалив. Вогонь швидко поширився, і автівка згоріла вщент. Відновленню транспортний засіб не підлягає.

На місце події негайно прибули рятувальники та слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції. Під час першочергових слідчих дій вдалося встановити особу підозрюваного. Чоловіка, який може бути причетний до підпалу, затримали неподалік місця злочину. 


Затриманого взято під варту. На даний момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного. Слідчі продовжують роботу над з’ясуванням всіх обставин злочину. Перевіряються всі можливі версії: від особистих конфліктів до інших мотивів, які могли призвести до підпалу. Також перевіряється можливість причетності підозрюваного до інших злочинів на території Києва та інших регіонів України.

“Порушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Солом’янського управління поліції за процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу”, - йдеться в повідомленні. 

Читайте также