Спроба утоплення підлітка в Бучі: поліція Київщини шукає свідків

Поліція Київщини розслідує інцидент у Бучі: на відео зафіксовано можливий замах на життя підлітка

Поліція Київської області проводить розслідування після того, як у соціальних мережах з'явилося відео, на якому дорослий чоловік, ймовірно, намагався втопити підлітка на одній із водойм у місті Буча. 

Згідно з попередньою інформацією, подія сталася на одній із водойм у Бучі, але точний час інциденту наразі встановлюється. На відео, оприлюдненому в одному з популярних телеграм-каналів, видно, як чоловік, агресивно діючи, намагається втопити підлітка. Дитина змогла вирватися і вибратися на берег. Ці кадри викликали широкий громадський резонанс і привернули увагу правоохоронних органів.

Правоохоронці вже зареєстрували цей факт у Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Наразі проводиться перевірка всіх обставин інциденту, встановлюються особи учасників події та свідки. Поліція закликає всіх, хто має будь-яку інформацію або матеріали, що можуть допомогти слідству, звертатися за телефоном спецлінії "102"

“Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками цієї події та володієте корисною для слідства інформацією, просимо повідомити на спецлінію "102" або за телефоном: 0683118174”, - йдеться в повідомленні. 

Читайте також на порталі “Коментарі” - На території Київської області вводять дуже серйозну заборону на водоймищах — з 1 квітня почне діяти весняно-літня заборона на вилов водних біоресурсів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися