ДТП на Оболоні: нетверезий водій збив жінку на пішохідному переході

ДТП в Києві: нетверезий водій збив пішохода на переході, йому повідомили про підозру

На Оболоні в Києві водій "Chevrolet Aveo", перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, збив жінку на пішохідному переході. Інцидент стався на проспекті Володимира Івасюка. Поліція затримала 43-річного чоловіка, йому вже повідомили про підозру.

За попередніми даними, водій, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, не зменшив швидкість і не надав переваги 53-річній жінці, яка переходила дорогу. Внаслідок удару жінка отримала серйозні травми і була негайно доставлена до лікарні швидкої медичної допомоги.

Правоохоронці оперативно затримали водія на місці події. За інформацією Київської міської прокуратури, тест "Драгер" показав, що вміст алкоголю в крові водія становив 1,25 проміле. Це перевищує допустиму норму більш ніж у шість разів, що свідчить про сильне алкогольне сп'яніння.

picture

На цей момент водієві вже вручили підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Згідно зі статтею 286-1 Кримінального кодексу України, йому загрожує до трьох років позбавлення волі, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

“За процесуального керівництва Київської міської прокуратури затримано та повідомлено про підозру 43-річному водієві за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, вчиненого у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості (1 ст. 286-1 КК України)”, - йдеться в повідомленні поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися