У столичному ЖК через авто сталася стрілянина: подробиці

Один із чоловіків отримав тілесні ушкодження

На прибудинковій території одного з житлових комплексів у Голосіївському районі столиці напередодні сталася стрілянина. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

Правоохоронці отримали повідомлення про подію близько 19:10 2 вересня. На місце події виїхали слідчо-оперативна група територіального підрозділу та екіпажі патрульної поліції. 

Поліцейські попередньо встановили, що через припарковане авто між двома чоловіками виник конфлікт. У ході з'ясування стосунків між чоловіками виникла бійка, а далі водій транспортного засобу здійснив декілька пострілів у бік опонента із зареєстрованої зброї травматичної дії.

“Внаслідок стрілянини місцевий мешканець 1975 року народження, отримав тілесні ушкодження. Потерпілого лікарі госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги”, - повідомили у поліції. 

Водія, який вчинив стрілянину, затримали. За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

У поліції зазначили, що поліцейські продовжують встановлювати всі обставини цієї події. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який вдарив сусідку кухонною сокирою. Інцидент трапився 30 серпня у Білій Церкві. 37-річний місцевий мешканець вдарив свою сусідку, яка знаходилася у дворі багатоповерхового будинку. Дізнатися детальніше про подробиці події можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися