Під час ремонт Південного мосту підрядник завдав Києву збитків майже на мільйон гривень

На ремонті Південного мосту переплатили майже 1 млн грн

Заступник директора підрядної організації постане перед судом. Його обвинувачують у заволодінні майже 1 млн грн під час ремонту Південного мосту та транспортних розв’язок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури. 

Обвинувальний акт відносно заступника директора підрядної організації направила у суд Дарницька окружна прокуратура міста Києва. Обвинувачення висунули за ч. 5 ст. 191 КК України - заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

 За даними слідства, у 2023 році КП “Київавтошляхміст” та приватне підприємство уклали договір. Йшлося про виконання протиаварійних робіт з ремонту деформаційних швів Південного мосту та транспортних розв’язок у м. Києві.

Однак підрядна організація допустила порушення договору у ході проведення робіт.  “Надалі заступник директора підрядної організації, достовірно знаючи, що під час виконання робіт частково замінено бетонну суміш на іншу, не передбачену тендерною документацією, вніс відомості до актів виконаних робіт, що призвело до додаткових витрат”, - повідомили у прокуратурі.

Після проведення необхідних перевірок експерти підтвердили, що через вказані дії столична громада втратила майже 1 млн грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та області влітку ремонтували дороги. Восени ремонтні роботи продовжаться. Про наміри продовжувати приводити до ладу транспортну інфраструктуру свідчать тендери, які оголошують у столиці та області. Скільки коштуватиме ремонт дороги у передмісті Києва, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися