У Києві розшукують 27-річну дівчину, яка хотіла накласти на себе руки (Фото)

У Подільському районі столиці правоохоронці розшукують 27-річну Іванну Лапко, яка погрожувала покінчити життя самогубством і повідомила про це своїй подрузі. Про це повідомили в Telegram-каналі "Київ оперативний".

Повідомляється, що востаннє Іванну Дмитрівну Лапко 1994 року народження бачили на вулиці Виговського, яка знаходиться на столичних Нивках. Її подруга розповіла про те, що дівчина телефоном повідомила їй про намір покінчити життя самогубством, після чого Іванну ніхто не бачив. Помітили дівчину просять відразу ж повідомити в поліцію за номером 102.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну Руслану Григу, яка зникла раніше, повідомивши своїм друзям про намір накласти на себе руки.

Відомо, що ввечері 3 липня біля парку Партизанської слави дівчина повідомила своїм подругам, що йде в ліс, щоб накласти на себе руки. Поліція, родичі, друзі дівчини та десятки небайдужих людей займалися пошуками зниклої. Правоохоронцям вдалося встановити місце останнього сигналу телефону Руслани.

Ввечері 5 липня поліцейські знайшли тіло дівчини без ознак життя. Причини та обставини трагедії поки невідомі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.


Читайте также