ДТП на Київщині: загинув поліцейський та його 7-річна донечка

На даний момент поліція встановлює всі деталі ДТП

Аварія сталася сьогодні вдень, 19 серпня, на трасі "Київ-Суми", поблизу с. Гоголів. За попередніми даними, 37-річна жителька Києва за кермом позашляховика Audi, значно перевищила допустиму швидкість руху та не надала перевагу в русі легковику Chevrolet, який рухався по головній дорозі. В наслідок зіткнення водій легковика загинув на місці пригоди.

Загиблим виявився працівник поліції Вишгородського району. Крім нього в авто знаходився пасажир та двоє його дітей. На жаль, його 7-річна донька від отриманих травм загинула. Натомість, водій Audi ушкоджень не зазнала.

Нині вирішується питання про затримання киянки в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. А також, про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві сталася серйозна ДТП, загинув водій. Повідомляється, що  49-річний водій Mitsubishi виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з Ford. В результаті 52-річний водій Ford загинув на місці, водій Mitsubishi з забійної раною голови був госпіталізований в лікарню. 

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися