У Києві на Оболоні виявили труп молодого чоловіка (Фото)

В Оболонському районі столиці неподалік від Оболонській набережній сталася трагедія на воді - в затоці Оболонь на річці Дніпро потонула людина. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що в середу, 14 липня, на лінію рятувальників надійшло повідомлення про те, що ввечері в річці Дніпро потонув чоловік, на місце подій відправилися водолази з аварійним спорядженням. Після обстеження акваторії річки рятувальники виявили тіло потопельника, яке знаходилося в 20 метрах від берега на глибині 6 метрів.

За допомогою спеціального спорядження тіло людини було доставлено на берег, їм виявився чоловік 1988 року народження. Причини і обставини трагедії встановлять правоохоронці.

Нагадаємо, що раніше в Дарницькому районі столиці в парку Партизанської слави виявили труп потонулого чоловіка на озері, який відпочивав на матраці і заснув на воді.

Відомо, що в понеділок, 5 липня, в озері №3 в парку Партизанської слави Дарницького району Києва потонув чоловік, інформація про це надійшла в рятувальну службу. У ДСНС повідомили, що на місце подій направили водолазне відділення загону спеціального призначення.

Рятувальники встановили, що тіло знаходиться в семи метрах від берега, за допомогою спеціального обладнання загиблого транспортували до берега, ним виявився чоловік 1976 року народження. Причини і обставини трагедії встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися